Equip

Joan Ramon Graell i Gabriel

Portor d’aeris format a l’Escola Superior de les Arts del Circ de Bèlgica (ESAC).Crea la seva pròpia companyia Cie. Irracionel i participa en creacions com: “Rodó” dirigit per Leandre Ribera i Teresa Celis. Premi Nacional de Cultura de Catalunya. “Homeland” dirigit per Roberto Oliván, Circ Cric i el Cirque Hirsute (França).

 

Jordi Serra i Baleri

Portor de mà a mà format a l’Esac i portor de Quadrant Rus format amb Joan Ramon Graell i Gabriel i Yuri Sakalov. Crea la seva companyia Vol de-Ment juntament amb l’Amanda Delgado. Ha participat en diferents espectacles I festivals arreu d’Europa amb Les hommes Infames, Taïteul de la companyia Scabreuse (reprise), Exit 10, Hopla!Le Ballet Manchot (Cubitus du main Chot)

cropped-dsc00236.jpg

Amanda Delgado Aguilar

Llicenciada en Interpretació a l’Institut del Teatre. Estudia cant a L’Aula del Liceu i ha fet clown amb Christian Atanasius i Diego Mauriño. Crea la seva companyia Vol de-Ment amb en Jordi Serra i la Cia. La Nevera de teatre. Forma part de projectes de circ com: “Los2play” “Pakipaya” (gires internacionals) i projectes teatrals estrenats al Teatre Lliure, Festival Grec, Nacional de Murcia…

Griselda Juncà

Formada en trapezi fix a Londres a l’escola The Circus Space. Completa la seva formació amb cursos de cable, acrobàcia, actor i objecte amb diversos professors reconeguts a Barcelona i Londres. És cofundadora de la companyia de circ Hotel Iocandi juntament amb Tomeu Amer, actualment en procés de creació de l’espectacle “Esquerdes”, Camins Emergents

Tomeu Amer

Format en en escala d’equilibris i acrobàcia per l’Escola en Arts del Circ Rogelio Rivel . Forma part de les companyies Neo- Rural i Trifaldó (Fira de Tàrrega, Trapezi Reus,festivals a Holanda i França) Actualment es troba en procés de creació amb la companyia Hotel Iocandi juntament amb la trapezista Griselda Juncà. Tomeu té també una àmplia experiència com a actor: 28i1/2, obra dirigida per OriolBroggi, El cercle de guix caucasià, (Oriol Broggi), L’Odissea (Pere Fullana), Història Robada (Joan Gomila)…

Asvin López

Crea la seva pròpia companyia Estropicio estrenada amb el número de trapezi doble ‘Contxita y Merzeditas’ amb Ruth Gascon, el qual fou seleccionat pel projecte europeu Circ que o! Estrenen també l’espectacle ‘Torcidos’, amb la resta de membres de la companyia Famara Pardo i Oriol Pita. Nominats com a companyia revelació als Premis Zirkolica de Circ de Catalunya.

Sílvia Capell

Formada com a portora de trapezi doble a l’escola Professional de Circ La Tarumba. Lima-Perú. Crea al 2012 la companyia Les Capgirades, juntament amb Ester Panés. El seu primer número és seleccionat a Fira de Trapezi de Reus, Festival Internacional de Circ de Rio de Janeiro i guanyadores al IV Certamen de Carrer de Joves Artistes (Málaga). Participen a Pisteurs d’Etoiles (Strasbourg), El Grec (Barcelona).Nominades als Premis Zirkólika.

Sergio González

Especialitzat amb perxa xinesa a l’escola de circ contemporani Circus Space de Londres. Treballa amb la companyia Acuamagics, participa a la gira del Circo Gran Fele a la península, a les illes de Gran Canaria, Cuba i al XII Festival Iberoamericano de Teatro de Bogotá. S’incorpora a la companyia Atempo Circ per l’espectacle “Learning, begining to lose”.