Voël

Jordi Serra (portor) i Debi Cobos (àgil), després d’haver participat a espectacles com Violeta o Invisibles (21è Circ d’Hivern de Nou Barris) amb el seu espectacular número de quadrant rus, es troben en el procés de creació del seu propi espectacle sota la direcció de Joan Arqué.

contacte: infovoel@gmail.com

voëljpg.jpg

Jordi Serra i Baleri (Girona, 1986)

 Format com a portor de mà a mà i portor de Quadrant Rus a l’escola de Circ Rogelio Rivel i diplomat a L’Esac (ècole superièure des art du cirque ), Bèlgica, sota el mestratge de Slava Kukushkin (mà a mà) i Joan Ramón Graells i Yuri Sakalov  (quadrant rus)

 És cofundador del Col.lectiu La Persiana, amb el qual ha fet l’espectàcle Violeta, guanyador de dos premis Zirkolika: millor espectacle de carrer i millor música original.

També ha participat en els següents projectes: Circ Cric, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cubitus du Manchot ( Le ballet Manchot ), Cia Ytuquepintas ( Per un desig ), Colectivo 9.8 (Split i Petita mort), No feu bromes amb l’amor ( TNC ), La Scabreuse ( reprise Taïteul ), Sacude ( Mundial Natació 2013 – Mundial bàsquet 2014) i  la seva companyia Vol de-Ment, nominats a millor cia Novell premis Zirkolika 2015.

Debi Cobos (Madrid 1985)

Descobreix el món del circ a Mallorca, i des de llavors s’ha format amb diversos professors especialitzant-se en tècniques aèries (trapezi fix, trapezi mini-volant, corda, quadrant rus amb Yuri Sakalov i Joan Ramón Graell…). Ha participat en produccions com Grinyols del Circ Cric, Violeta del col·lectiu La Persiana, Invisibles ( 21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cia OnCore (França) o Pakipaya Shake Shake Shake.