La Fem Fatal

 

Anton i Polina

La Fem Fatal_250

Anton i Polina, dos personatges que habiten un món efímer. Dos criatures que coneixen l’existència de l’altre, i com a la vida, a vegades simulen no adonar-se’n, fins i tot poden incomodar-se per la presència de l’altre, que entenen com imprescindible… Gaudeixen de la companyia, pateixen la por a la soledat. Es busquen, es cuiden, omplen buits d’infinites possibilitats, gaudeixen del joc, sense cap afany de posseir. Es necessiten, ens necessitem; i com en tota relació, obtenen els beneficis de l’existència en comú.

Aquesta peça vol ser una perspectiva inèdita sobre la intensitat de les relacions a la vida. Una metàfora portada al circ sobre la simbiosis que s’estableix entre les persones. Una creació on el trapezi doble llueix pel seu elevat nivell tècnic i acrobàtic. Innovació i frescor sobre l’element, barrejat amb un toc que transita entre l’ humor absurd, la innocència i el ser canalla!

TRAJECTÒRIA

En Toni i l’Asvin passen per les mateixes mans formadores, especialitzant-se en trapezi doble amb Pilar Serrat (Escola de Circ Rogelio Rivel, Barcelona) i Yuri Sakalov (Ecole Superieur des Arts du Cirque, Brussel·les). Aprenen també de diverses experiències artístiques i altres formacions en països com el Brasil, Anglaterra i Australia, on es nodreixen de professionals de renom. La parella es coneix de l’escena del circ català de fa anys, però no es fins el 2014 que decideixen unir els seus esforços i treballar plegats per un somni en comú; el projecte de La Fem Fatal. Amb el seu primer treball actuen, entre d’altres, a Festival de Circo Contemporaneo de Brocante (Italia, Juliol 2014), Nits de Circ al Caixa Fòrum (Barcelona, Agost 2014), Festival de Circ de Terrassa (Barcelona, Setembre 2014), Le Lido (Tolousse, Novembre 2014), Ca l’Estruch (Sabadell, Juny 2015), La Central del Circ (Barcelona, Octubre 2015), Circada (Sevilla, Juny 2015) Iblabuskers (Sicilia, Octubre 2015), Cirque Dreams Orlando (Estats Units, Novembre-Desembre 2015), i més recentment a l’espectacle Grinyols, Producció del Circ Cric (Barcelona, Març-Juny 2016).

Tots dos han format part de companyies de circ i teatre en les que han treballat amb números de trapezi doble; Asvin López amb Estropicio (Contxita y Merzeditas 2010 i Torcidos 2012) i Toni Gutiérrez amb Amnoticos (Time Flies 2013). -veure links als videos més a baix-. A nivell individual també han treballat i col·laborat amb altres companyies; Asvin amb l’espectacle circo-musical Violeta del Col·lectiu La Persiana (Premiat en els V Premis Zirkòlica), també ha col·laborat com a trapezista amb el número Crim a Contrarellotge de Les Capgirades. En Toni ha treballat amb PapperDolls, Irlanda; Silosenomecuelgo, número de trapezi AT3S, Catalunya; a més amb el seus solos de corda (Unexpected i Who am I) a diversos festivals i espais d’exhibició de Catalunya i l’estranger. Tots dos són alhora formadors en vàries associacions i escoles de circ d’arreu de Catalunya en disciplines com el trapezi fix, la corda llisa i el màstil xinès.

contacte: lafemfatalcirc@gmail.com

Fitxa artistica
Idea original/creació La Fem Fatal
Intèrprets Toni Gutiérrez i Asvin López
Disciplines Trapezi Doble
Direcció Pilar Serrat  (Direcció tècnica: Yuri Sakalov)
Música original/composició musical Anton Dirnberge. La Cafetera Roja
Escenografia/utillatge
Vestuari Erica Wade i Eva Szwarcer