Patrocini

Des del col·lectiu La Persiana volem donar solució a dues necessitats:
La dels professionals del circ, que necessiten un finançament just per a poder desenvolupar el seu art.

I la de les empreses que necessiten vincular la seva marca amb valors per a poder arribar a donar un impacte més gran amb el seu públic i així diferenciar-la de les altres.

Per sort aquestes dues necessitats es complementen, ja que el circ implica uns valors (esforç, veritat, qualitat, eficiència, cohesió social, creativitat, positivisme)  que poden encaixar perfectament amb  les inquietuds de les empreses amb vocació social i de qualitat.

Conscients de la pluralitat d’empreses que existeixen estem desenvolupant una sèrie de programes de patrocini per a adequar-nos a cada cas.

 PATROCINI VIOLETA

La cultura és un valor en si mateix tan material com immatarial i el CIRC una bona representación de la mateixa.

El CIRC CATALÀ és un mercat en expansió dins les nostres fronteres, tant nacionals com estatals però que ja compta amb un gran prestigi i recorregut per la Unió Europea i arreu.

Per tal de posicionar-se dins Catalunya i l’estat espanyol ,així com seguir creixent internacioanlment a fi de poder assolir una major excel·lència tècnica, artística i comunicativa: NECESSITEM EL SEU SUPORT.

– Si vostè és una persona que vulgui convertir-se en un mecenes o fer una donació, o bé si vosté és una empresa a la recerca d’oportunitats de patrocini, el seu suport és inavaluable per als nostres continus esforços per oferir un treball excepcional a la major audiència possible.

 AMICS , VISIONARIS I MECENES

Faci’s AMIC i ens ajudarà a crear noves produccions, acostar-se a l’actualitat cultural i invertir en els nous talents del futur

CORPORATIVES I EMPRESES

Una associació entre La Persiana i la seva empresa esdevindrà una gran oportunitat per a els seus clients, per premiar i entretenir als seus companys de treball, elevar la seva marca i diferenciar la seva companyia de la resta dins la seva comunitat.

 FUNDACIONS

Aporti valor a la Fundació, inverteixi en talent, en futur i en posicionament social i cultural. Amplii les seves mires i els seus entorns de treball.

Si en vol saber més consulti el nostre Dossier Patrocini o no dubti en contactar-nos col.lectiulapersiana@gmail.com

 

SONY DSC